Album RC modelu
Seznam oblíbených modelů je prázdný – stiskněte pro přidání do oblíbených

Modelář od:2004

Bydliště:Praha-Východ

Ukázat přátelům na Facebooku
Vložit model do oblíbených

T-45 Goshawk 50mm

Parametry

Výrobce: Hobby King
Kategorie: Polomaketa
Materiál: EPP, EPS, Depron
Pohon: Dmychadlo
Rozpětí: 590 mm
Délka: 700 mm
Váha: 365 g
Plocha křídla: 6 dm2
Vrtule: Dmychadlo set
Motor: Origo set
Elektronika: Assan + set
Serva: set
Baterie: Turnigy Nanotech 3s1000mAh

Hodnocení

7.38
z 10 | 13 hlasů – kdo hodnotil
Ohodnotit →
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
Hodnocení 1 - hrůza — 10 skvělá práce

Popis

Model mi padnul do oka při nákupu na HC. Cena 59USD je super a hodnocení na internetu taky. Krabice bohužel dorazila ve čtvrtině zlomená, ale není to jen vina pošty. Byla dost špatně udělaná z tenkého kartonu. Model to odnesl zlomenými raketami, které stejně nechci používat a rozmáčknutým zadkem. Byl jsem dost otrávený, ale modelací nad párou se mi podařilo vše téměř srovnat. Pak jsem ještě trochu vyřezával lepil atd a nakonec se vše podařilo srovnat. Letadlo je postavené za chvíli a vše je velmi dobře připravené. Měnil jsem jen pozici zadních pák. Dmychadlo po dotažení spodního krytu škrtalo, ale to se taky oldadilo. Zvuk je šílený a výkonu tak, že z ruky se dere kolmo nahoru. Je to opravdu krásně udělaný kousek a na to že je z pěny vypadá super. Další informace po záletu.

Tak zalétnuto. Házet doporučuji za vršek. První hod = čenichovka ale celkem se to jen zmuchlalo a pára vše napravila. Letí to tak nějak normálně, ale hoodně foukalo tak uvidíme zítra.

EDIT 10.4.2011: Tak po opravě si dnes napravil reputaci. Létá opravdu super jen to chtělo doladit. Rychlost v průletech se s pyloňákem srovnat nedá, ale je to docela rychlík. Kupodivu to nezná pád po křídle a jen to po natažení prosedá. Dmychadlo pravda vydává zajímavé zvuky, ale zatím drží. Tohle letadlo si rozhodně v případě poruchy tohoto zaslouží nějaké kvalitnější. Letové vlastnosti jsou velice dobré. Odběr na zemi 15A.
EDIT 17.4.11: Stroj po úpravách letí dle představ. Mohl by být rychlejší, ale vzhledem k ceně pohoda. Dmychadlo jsem částečně dovážil. Přidáno pár hezkých fotek za které děkuji Tomášovi (Abu)

EDIT 31.5.2011: Pořídil jsem dmychadlo Wemotec. S původním motorem klesnul odběr na zemi z 15 na 13A a rychlost letu se naopak zvýšila. Statický tah ovšem klesnul. Pořídil jsem nový motor 4400kV se kterým je odběr na zemi 17A. Hmotnost stoupla z původních 350 na 400g (30g motor + úpravy). Momentálně čekám na zálet. Plošné zatížení je démonických 66,66666 :-)

EDIT 21.12.11:
Stroj provozuji s originálním motorem upraveným na Wemotec. S výkonějším motorem už letdalo nelétalo tak dobře. Sice bylo rychlejší, ale také těžké. V současné konfiguraci mám lety až kolem 7 minut a opravdu příjemné. Vřele doporučuji.

Komentáře

ja mam F-18ku z HK tiez je tam motor na 3mm zavitovku a zda sa mi ze je zavitovka-oska ohnuta a cinania zle osadili kabel z motora a on pritlacili domec duchadla co sposobilo jeho elipsovity tvar, velky problem je zohnat 50mm EDF
9.4.2011 18:04 SuperMUF
Ahoj, já ho tady na RC-Albu mám taky ... 2x letěl a potřetí se při motorové zkoušce rozletělo dmychadlo. Navíc takové jaké tam je - tj na 3mm závitovku s matkou nemají ani na HC ani na Himodel, takže jsem musel objednat celý komplet i s novým motorem s 2mm hřídelí ... Jinak ale létá pěkně, jen mi přišlo že 10 minut motorového chodu a smrt - to je málo i na Číňana ... ale protože to létá dobře, jdu do opravy ... jo a mimochodem taky první let čenichovka , potom házení za vršek zespodu nahoru ...
9.4.2011 14:50 Zdenekhr
Ikdyž je to stavebnice tak super. Letadla tohoto typu mám rád.
9.4.2011 14:40 bflame
Chcem si ho tiez kupit takze dufam ze das info hned jak bude v lufte,
Parada.
Alba pro vaše modely
Navštivte také největší modelářské fórum RCMANIA.cz
© 2024 RCAlbum.cz - všechna práva vyhrazena
Jak přidat můj model | O serveru | Podmínky | Kontakt | Ikonka | Nápověda
Zpět na začátek